GRATIS VERZONDEN!
 
Nederland
Vanaf € 75,00
(tot 10 KG)
België
Vanaf € 75,00
(tot 10 KG)
Uw Winkelwagen | Naar Kassa
   
  Totaal
 
Uw winkelwagen is leeg
Home / Food / Keukenkruiden, specerijen & zout / Jonnie Boer Euroma Original Spices
Keukenkruiden, specerijen & zout
        Bouillon
        De kruidenmixen van Piet Huysentruyt
        Drogheria & Alimentari
        Gember
        Herbamare (A. Vogel)
        Jonnie Boer Euroma Original Spices
        Keukenkruiden
        Picado kruiden/specerijen
        Specerijen
        Specerijenmengsels
        Strooiblikje
        Zout
 
Bekijk alle producten
pagina1|2volgende
Al-Andalus (75g)
Al-Andalus (75g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO014
Meer info
 
Baharat (80g)
Baharat (80g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO001
Meer info
 
Chinese 5 spice (75g)
Chinese 5 spice (75g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO012
Meer info
 
Curry Madras (90g)
Curry Madras (90g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO003
Meer info
 
Funghi Trifolati (65g)
Funghi Trifolati (65g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO016
Meer info
 
Garam Masala (75g)
Garam Masala (75g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO004
Meer info
 
Lemon Pepper (75g)
Lemon Pepper (75g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO005
Meer info
 
Picadillo (75g)
Picadillo (75g)
Prijs: 3.60 euro
Artikelcode: FJOBO006
Meer info
 

Jonnie Boer is de internationaal bekend chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije in Zwolle!

Jonnie Boers grootvader was beroepsvisser en bracht hem het vissen op paling, snoek en snoekbaars bij. Hij begon als kok in een restaurant in de Overijsselse stad Steenwijk. Op vierentwintigjarige leeftijd werd hij chef-kok bij De Librije en enkele jaren later kochten Boer en zijn vrouw Thérèse het restaurant, waarna hem in 1993 de eerste Michelinster werd toegekend. Op zijn 33e, in 1999, volgde de tweede ster en daarmee was hij de jongste tweesterrenkok in Nederland. In 2004 was De Librije, na Parkheuvel in Rotterdam, het tweede restaurant in Nederland dat een derde ster kreeg.

De natuur geldt als Jonnie Boers inspiratiebron.

In 2008 openden Jonnie en Thérèse een hotel in de oude gevangenis, het zogenaamde Spinhuis van Zwolle, nu genaamd Librije's Hotel. Daar is ook Librije's Atelier ondergebracht, de kook- en wijnschool van Jonnie en Thérèse, alsook het tweesterrenrestaurant Librije's Zusje.

Vanaf 2010 stelde Boer de businessclassmenu's samen van de KLM, in samenwerking met Maarten Magielse.
Sinds aan zijn tweede restaurant Librije's Zusje in 2011 een tweede Michelinster werd toegekend, 'weegt' Jonnie Boer vijf Michelinsterren, wat in Nederland uniek is en daarbuiten hoogst zeldzaam.
Door GaultMillau kreeg hij in de gids voor 2013, ex aequo met chef Sergio Herman, de Grand Prestige Award toegekend.

Nieuwe producten
Joli Coquelicot /Poppy (100ml)
Pretty Gel eye patches Argan (4 paar)
Charcoal Shower gel (250ml)
"Baies Exquises" (50ml)
"Coton Musc" (50ml)
Black Bamboo (50ml)
Cedar Wood (50ml)
Pure Vanilla (50ml)
Konfitura geleermiddel (22g)
Collagen Boost Anti-Aging serum (50ml)
Waarom De Groene Luifel?
- Keuze uit een breed assortiment!
- Makkelijk en snel online bestellen!
- Vanaf 75,00 tot 10kg is portovrij!
- Vele handige betaalmogelijkheden!
- Vlotte betaling, vlotte levering!
- Voor 13.00uur besteld, dag later in huis!
- Voor een cadeaubon!
- Brievenbusbestellingen!
Aanbiedingen
24 x Sesam Snaps (35g)
Afslankthee (3x 20 zakjes)
Acerola 500 (2x 120+30 Kauwtabletten)
10 x Sesam Snaps (35g)
Gewichtsbeheersing (2 x 15 builtjes)
Meer aanbiedingen

Bezoek onze winkel in Sluis!!
 

Online bestellen en betalen
Klantenservice
Algemene Voorwaarden
Terms & conditions English
FAQ's English
 
Overige informatie
Contact
Sitemap
Linkpartners
Onze locatie en winkel
De winkel
Locatie
Wat is er te doen in Sluis?
Geschiedenis van Sluis
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief duiven
Aanmelden nieuwsbrief winkelnieuwtjes
Gegevens wijzigen
Archief Nieuwsbrieven
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
 
Interact Network 2013